Tast a l'Orangette de Reus Correu electrònic

 En Joan va estar fent una de les seves presentacions dels vins de Mas de la Caçadora a l'Orangette de Reus. Aquí podeu veure el vídeo del tast que ha realitzat la gent de l'Orangette.

 
Tast de Reis amb Formatge i Vins Correu electrònic

prestatge-fira-2TAST DE REIS AMB FORMATGES I VINS

El proper dia 5 de Gener, en el marc de "La Vinya del Senyor", us convidem a disfrutar d'una nit de Vins i Formatges amb els vins de Mas de la Caçadora i els formatges de la Formatgeria Mas d'Eroles.

Llegiu-ne més...
 
La web de MdC ha nascut Correu electrònic

Finalment, després d'un llarg temps d'espera i planificació, la web de MdC és ja tota una realitat. Ha costat una mica, però al final hem pogut plasmar tot el que creiem que és important del nostre celler en aquest format. I fent-ne també una via de comunicació en doble sentit, ja que vosaltres també hi podeu formar part registrant-vos com a usuaris i utilitzant els recursos per a usuaris registrats com són el xat o el fòrum, actualment, i que anirem afegint poc a poc.

Espero que la gaudiu i la utilitzeu tant com jo ho he fet creant-la. Una abraçada,

Isaac

 
Nova web Correu electrònic
La web de Mas de la Caçadora ja està on-line!! Desitjem que la gaudiu visitant-la i interaccionant-hi tant com vulgueu. Us recomanem que us registreu com a usuaris ja que, d'aquesta manera, podreu accedir a recursos com el xat o el fòrum que són restringits a usuaris. A més d'estar informats al moment de tot el que passa a MdC i a la cultura del vi. Anirem fent noves aportacions i actualitzacions de continguts i de recursos interactius tant aviat com ens sigui possible.
 
MdC a Fenavin 2011 Correu electrònic

fenavinMdC a Fenavin 2011

Mas de la Caçadora estarà presentant els seus vins de qualitat superior de la D.O. Montsant a Fenavin 2011, que es celebrarà durant els dies 10 a 12 d'aquest mes de maig a Ciudad Real. 
No hi pots faltar, t'hi esperem!!

 
Benvingut Correu electrònic
Mas de la Caçadora és una passió familiar, un sentiment de pertinença a una terra i una il·lusió.

Elaborem vins i licors de qualitat. Els fem a mà tal i com els nostres pares ens varen ensenyar. Fem produccions limitades per a mantenir el més alt nivell de

Llegiu-ne més...
 
Èxit de convocatòria al tast a Neyras Vins Correu electrònic

Aquí teniu les fotografíes de la cata que vem fer el dimecres 4 de març a Neyras Vins. Va ser tot un èxit de convocatòria. Esperem fer-ne més ben aviat i us voldrem veure allà!! Fins aleshores, aquí podeu veure les fotos de la cata.

 

Llegiu-ne més...
 Visita el nostre celler!

Celler Vols conèixer el nostre celler?

Com fem el vi?

Si tens pensat fer un tomb per la regió vinícola del Montsant, escriu un correu a la següent adreça i t'explicarem com fer-ho.